Ostin lentolippuni viime viikolla! Minä ja mussuni lennämme päivällä Los Angelesiin 27.pv. ja olemme perillä 23:55 Losissa, eli kauna pitää istua siellä. Yay mielenkiintoista! Tätä voisin sanoa todelliseksi lomaksi melkein 2 vuoteen!

Joten toinen uutinen, että joku vie sinulta voimat eikä ole niin iloinen siitä. 99%  mahdollisuus että haluan olla pukeutunut joksikin. Miksi? No, siksi etten todella halua sitä. Lähestyn tätä omin syin: Menen sinne viettämään aikaan jenkkiläisten ystävien kanssa sekä mussuni, sekä pitämään hauskaa ja rentoutumaan. Jos cosplay on viimeinen asia jonka kanssa rentoutua, se on oikein ymmärrettävää?! Tunnun pitävän Tweekistä (Shout Parkista) juuri nyt "TOO MUCH PRESSURE!" asian kanssa. Tämä meinaa sitä ettei bikini cosplayta enään. Minulla on runsaasti aikaa kuluttaa todellisia bikineitäni uimarannalla ilman sekasotkuja. Se on ironista että teen sen päätöksen, vaikka kroppani näyttää paremmalta mitä se ei ollut, näytin kuihtuneelta ja muokatulta AX:ässä 2005.
Mutta hyvä on. Tulen vanhemmaksi ja huomio ei vetoa huorahtavaisuuteeni enään. Ne ovat jo saaneet tarpeekseen kuvistani puoli-alastomana netissä/mailissa ;3

(AX 2005)

682727.jpg

(puoli-alastonta)
682728.jpg


Ooooh, kuulin jäätelöpaperien rapinan. Täytyy vastustaa! Haisen ja olen tässä todella täsmällisessä ruokavaliossa nyt ja se on syvältä! Tunnen itseni terveellisemmäksi, mutta ikävöin todella karkkien ja muiden makeiden juttujen syömistä. Booooo.

Kuitenkin, toivottavasti nähdään kaverit Expossa ja muut ystävät piakkoin!
Järjestämme töissä pienet juhlat joissa joudun isännöimään tiistai iltana(26.6),
joten sinun(ystäväni/tuttuni) täytyy tulla käymään edes siellä sanomassa minulle "Moi! oot ihana, I Luv U!" Muuten olen pieni surullinen panda.

<3:
Aitsu

Princess Aitsu's Pimped-Out Pink Pussywagon.

679196.jpg